Du kanske undrar -
blir livet inte bättre än så här?

Är detta allt?
Har din relation stagnerat?
Kommer du inte längre i ditt jobb?
Har du just skilt dig eller är du på väg?
Känner du dig ensam och ingen förstår?
Får du inte det resultat du förväntade dig av din coach?

 

Transformera ditt liv eller vad vi nu ska kalla det för...

Har du inte väntat tillräckligt länge nu? Det är din tur nu. Det är dags för dig. Jag kan hjälpa dig och det är inget skitsnack...

Jag lyssnar, men inte för länge

Om du bara vill prata så har du kommit fel. Jag är ingen samtalsterapeut. Visst lyssnar jag på dig, din bakgrund, dina önskemål, dina drömmar, din situation etc. I många fall så pratar man för mycket. Framför allt när man är nervös. Då säger jag ifrån och tar nästa steg i din utveckling.

Tårar, skratt och kanske en kram

Förändring kan vara jobbigt och helt underbart. Under en session så kan tårarna komma. Det är vanligt. Lika ofta kommer skrattet. Oavsett så får du en kram efter en session, om du vill.

Verktygslådor

Mina så kallade verktyg, metoder, modeller och lång erfarenhet av förändring gör att jag ser och hör saker och ting som du och andra missar. Så är det. Och det ger dig ett annat resultat än andra.

"Längtar tills jag hittar någon som fattar grejen med mig" Snott citat

Vem är jag?

Det är egentligen så viktigt för dig. Det viktigaste är det resultat som du får av att anlita mig. Men ok vill du ändå veta lite mer så är jag Peter Watz, född 72, uppvuxen i Umeå, bor på Lidingö, 2 snart vuxna barn och en fru sedan 2003. 

Inte terapeut

Jag är INTE någon psykoterapeut, psykolog, psykiater eller någon annan typ av terapeut. Jag kan inte ens stava till det. Istället för bläckplumpar på väggarna har jag whiteboardtavlor, motivationsbilder och målkartor.  Jag behandlar inte. Jag ger råd och det är upp till dig att följa dem eller inte. Om du inte gör det så blir vår resa inte så lång.

Inte certifierad

Jag är inte certifierad coach av ICF eller någon annan organisation. Det skulle begränsa mig och mitt sätt att jobba. Ställa frågor som gör att du tillslut kommer fram till ett resultat är inget för mig eller mina klienter. Det har vi inte tid med. Jag gör det som krävs för att du ska få ett resultat och vi gör det tillsammans.

Transformerar

Hela livet har jag förändrat, förbättrat och utvecklat. Både mig själv, andra och företag. Redan i tidig ålder såg jag igenom andras skitsnack och utmanade andra. Jag ser det som det är och säger det som det är. 

Boka kostnadsfri rådgivning

Boka en kostnadsfri telefonrådgivning med mig så kan vi se om detta är för dig eller inte. Du har inget att förlora. Förutom att om du INTE bokar ett samtal så får du ingen förändring...

Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fixar du detta?

Ta ansvar!

Tillsammans tar vi fram ett antal uppgifter som du ska genomföra mellan våra samtal. Jag förväntar mig att du gör dem. Du ansvarar för dig och dina handlingar och presenterar resultatet för mig. Du kanske kan kompromissa med dig själv men det fungerar inte med mig.

Berg-och-dalbana med kontroll

Förändring är som en berg och dalbana. När du känslomässigt åker upp- och nerför, står jag i kontrolltornet och ser till att resan går så bra som möjligt. Även om du skulle ge upp och vill kliva av under processen så kommer jag inte göra det. Jag kommer följa dig tills du nått dit du vill.

Vet du vad du säger?!

Ord är viktiga. Ett enda ord kan förändra allting. Jag vet vilka ord som du använder dig av. Du kommer lära dig ”dina” ord som förstör för dig och vilka som du kommer börja använda istället. Dessutom finns det ord som du inte säger, de hör jag också…

Hör vad jag säger

Vissa sitter och lyssnar och analyserar vad jag säger bara för att motargumentera mig och mitt resonemang. De personerna blir inte långvariga hos mig. Ta till dej det jag säger så kommer resultatet.

Självsäker

Din självkänsla och ditt självförtroende kanske inte är det bästa eller kanske rent av saknas helt och hållet. Det är inte ok! Jag har min självkänsla och är fast beslutsam att hjälpa andra med att få den också. Någon har frågat mig vad jag tror på med en antydan på religion. Jag svarade ”Mig själv!”. Den andra personen svarade ”Det gör inte jag…”.

Passionerad

Du har säkert eller har haft en passion för något. Min passion är att hjälpa andra och se resultat. Om du inte har någon så tar vi reda på vilken du vill ha och odlar den.

Nästa steg, om du vågar

Före vi sätter igång har vi ett möte via telefon där ser vi om vi kan bygga relation eller inte. Låt oss börja med ett samtal. Därefter lägger vi upp din plan.

Kontakta mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vanliga frågor

Kan du fakturera detta till mitt företag?

Det går bra. Detta är rådgivning / konsultation. Behöver du mitt stöd för att prestera optimalt i verksamheten så är det självklart att jag kan fakturera ditt bolag eller din arbetsgivare bolag.

Sekretess?

Självklart håller jag käften. Ingen vet att du anlitar mig, om du inte går om kring på stan och pratar om vår relation. Vilket är ok för mig. 

Är du certifierad coach?

Nopp. Jag är ingen coach och det är min styrka. Jag begränsas inte av riktlinjer från ICF eller andra organisationer. 

Kan du "fixa" mig?

Jag "botar" eller fixar ingen. Jag ser dig. Jag hör dig. Jag säger det som det är. Vill du göra tester, prov, bli analyserad - gå till någon annan.

Fungerar det?

Det är upp till dig. Kan du lyssna? Vill du göra en ändring? Troligtvis. Jag ger inga garantier.

Olika upplägg

Om du har läst så här långt så vet du nog att du behöver mina tjänster. Nu ska du bara välja ambitionsnivå. Om du är osäker så kommer vi under den kostnadsfria rådgivningen att välja rätt nivå för dig.

Vågar inte binda mig

En månad i taget

  • 2 möten á 1,5 timme
  • 2 telefonsamtal á 30 min

10.000 kr / månad

Stora paketet

12 månader

  • 2 möten á 1,5 timme
  • 2 telefonsamtal á 30 min

8.000 kr per månad

VIP

12 månader

  • 2 möten á 1,5 timme
  • 2 telefonsamtal á 30 min
  • Tillgång till jourservice
  • Målsättningsworkshop ingår (värde 10.000 kr)

Från 15.000 kr per månad

max 3 klienter per år

Debitering sker i förskott. Återbetalning är inget alternativ, fegar du ur eller ger upp så är det ditt val.